(104 reviews)
4.7/5

Onze slimme en gifvrij oplossing

Last van ratten of muizen maar u wilt geen bestrijdingsmiddelen gebruiken.

Met trots introduceren wij ons GRID-systeem. in onze zoektocht naar verdere efficiëntie, effectiviteit en het terugdringen van het gebruik van bestrijdingsmiddelen in uw organisatie.

Het valsysteem is een cloud-based muizenvangsysteem met integratie op ons interactieve platform. Ons cloud-systeem geeft je real-time inzicht in de aanwezigheid van een muis en of rat in of rondom uw pand. 

U ontvangt een bericht op de app en op het interactieve logboeksysteem waarbij er tijdig bij een infectie kan worden ingegrepen. Met deze efficiëntie kunnen we een veel gerichtere bestrijding uitvoeren en onnodig gebruik van rodenticide en inspecties in uw organisatie voorkomen. Hieronder ziet u een schematische weergave van ons GRID-systeem.

24 uur per dag, zeven dagen per week monitoren:
Het bieden van een snelle, betrouwbare en gerichte service staat bij ons hoog in het vaandel. Bij een mogelijke uitbraak van een ongedierteprobleem is het essentieel om zo snel mogelijk te handelen. Daarom garanderen wij dat een expert binnen 24 uur reageert op een probleemmelding. Eenmaal ter plaatse beschikken onze experts altijd over de nodige materialen om ter plaatse adequaat op het probleem te reageren.

Een duurzame aanpak:
In tegenstelling tot veel partijen in deze sector zit het beschermen van het milieu in het DNA van ons bedrijf. Voorkomen is veel beter dan genezen. Daarom staan oplossingen gericht op preventie en advies centraal in onze aanpak en gebruiken we zo min mogelijk bestrijdingsmiddelen. Dit is een veel effectievere methode om ongedierte af te weren, en het is ook veel beter voor het behoud van omliggende ecosystemen. Door het aantal gifstoffen te minimaliseren, beschermen we ook de voedsel- en watervoorziening.

State-of-the-art technieken:
Bio Control Group gebruikt verschillende geavanceerde technieken om zo effectief mogelijk aan de slag te gaan. Tegelijkertijd willen we de dagelijkse gang van zaken in uw bedrijf zo min mogelijk beïnvloeden. Het systeem dat we hiervoor hebben ontwikkeld is het Grid-systeem (live monitoring op afstand), een integraal onderdeel van de ECEME-methode.

GRID-Systeem TECHNOLOGIE

   1. VALLEN TRIGGERS

   2. JERRY MODULE STUURT BERICHT NAAR ROUTER

   3. ROUTER STUURT BERICHT NAAR SERVER

   4. ONGEDIERTEBESTRIJDER ONTVANGT BERICHT

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Gratis - Vrijblijvend offerteaanvraag - Step 1 of 2
Meerkeuze
Naam