(104 reviews)
4.7/5

INSPECTIES

U kunt bij ons terecht voor het laten uitvoeren van diverse inspecties. Deze worden uitgevoerd door getrainde, ervaren specialisten

Bedrijfsinspectie

Overlast door plaagdieren, zoals muizen, ratten of kakkerlakken, kan vervelende gevolgen hebben. Zoals schade aan producten en verpakkingen of problemen met de hygiëne en de voedselveiligheid. Ook kan ongedierte uw bedrijfsimago schaden. Wilt u dit voorkomen? Bel voor een gratis en vrijblijvende bedrijfsinspectie. We doen dit ook voor u als second opinion.

Analyse van de risico’s

In overleg komt er een bestrijdingstechnicus bij u langs. Dit is een gediplomeerde en ervaren bestrijdingstechnicus die samen met u door het pand loopt. We inspecteren uw pand op diverse risicogebieden. Dit doen we aan de hand van vier pijlers: ongediertebestrijding, hygiëne, bedrijfsmatige aspecten en zelfs de bouwkundige aspecten.

Adviezen over bestrijding en preventie

Direct na de inspectie bespreken we de bevindingen met u. We geven u adviezen om ongedierte te bestrijden. Met sommige adviezen kunt u direct zelf aan de slag. Ook adviseren we u over preventieve oplossingen om de kans op ongedierte voortaan zo klein mogelijk te houden.

Plaagdier Inspectie

Hygiëne Inspectie

Bouwkundige Inspectie

Houtaantasting Inspectie

Ja, graag een gratis bedrijfsinspectie

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. Uw informatie wordt nooit gedeeld met derden.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Address