NL

BE

En

NL

BE

En

Services

Plaagdierbeheersing is een zaak voor specialisten

Voorkomen is beter dan genezen.

Bio Control Group heeft al jaren een andere kijk op ongediertebestrijding. Doormiddel van preventiemaatregelen en juist advies, hoeft en bijna geen of in sommige gevallen geen bestrijdingsmiddelen worden geplaatst waardoor wij liever over plaagdiermanagement spreken. Een aanpak om plaagdieren te voorkomen.  Wilt u aanwezigheid van ongedierte voorkomen? Met Bio Control Group heeft u direct de meest ervaren specialisten in huis of bedrijf. Met een gedegen plan voorkomen we overlast van alle soorten ongedierte. Van wespen tot zilvervisjes. Bovendien streven we ernaar om schade aan milieu te voorkomen.

 

Plaagdierbeheersing voor particulier en zakelijk

Iedereen die aanwezigheid van plaagdieren wil voorkomen kan rekenen op de expertise van Bio Control Group. Bent u particulier?

Dan adviseren wij u graag en helpen we met het buiten houden van:

  • knaagdieren, zoals muizen en ratten
  • vliegend en kruipend ongedierte zoals pissebedden, zilvervisjes en vliegen.
  • Houtaantastende insecten zoals houtwormkevers, boktorren en zwammen.

Bent u op zoek naar oplossingen voor uw bedrijf? IPM (Integrated Pest Management) is de basis. Het is dé aanpak om dierplagen te voorkomen en te beheersen. Bio Control Group werkt niet alleen volgens de HACCP-voorschriften, maar ook volgens de normen van uw auditerende instantie. Zoals BRC, AIB of TESCO. Het resultaat? Continuïteit in uw bedrijfsvoering! Wij voeren ongediertepreventie voor bedrijven in verschillende sectoren uit en passen onze bedrijfsvoering aan op basis van de organisatie.

Direct advies in Nederland en West-Vlaanderen

Last van plaagdieren? Onze deskundigen werken verspreid over Nederland en West-Vlaanderen, er is dus altijd een vakman in de buurt. Wat dat voor u betekent? Korte aanrijtijden en een directe aanpak van het ongedierte. Tegen een concurrerend tarief natuurlijk.

Waarom Bio Control Group

  • Landelijke dekking
  • Binnen 24 uur ter plaatsen
  • Aangesloten bij Nederlandse Verenging Plaagdier Bedrijven
  • Respect voor het milieu
  • Professionele plaagdierbeheersing sinds 2003

Vraag een gratis offerte aan

Tijdens kantooruren ontvangt u onze offerte binnen 2 uur

Afspraak aanvragen met onze adviseurs

Stel u vraag direct via onze chat

Neem contact op