Schoonmaak

Het betaalbare schoonmaakbedrijf dat doet wat u vraagt.

Je zoekt een schoonmaakbedrijf dat met je meedenkt en flexibel, efficiënt en vakkundig werkt. Een bedrijf dat kennis van schoonmaak combineert met kennis van jouw sector. En je ook duidelijk laat zien dat die focus op jouw sector zorgt voor een aanpak die verder gaat dan one size fits all. Maatwerk met oplossingen gericht op jouw situatie. Omdat de schoonmaakbehoeften per sector én klant verschillen.

Benieuw hoe wij u kunnen helpen?

Wij zijn actief in de volgende sectoren.

HORECA

Een theater, een bioscoop, een congrescentrum of een museum moet vooral uitnodigend zijn. De beleving speelt een grote rol bij dagrecreatie. Een die nauw gekoppeld is aan een schoon toilet, een hygiënisch schoon tafeltje in het restaurant of een smetteloze vloer in een foyer. Dagrecreatie vraagt daarom om een ander type schoonmaak: schoonmaak met de focus op beleving. Daarom is er een schoonmaakbedrijf dat begrijpt dat de hospitalitysector extra eisen stelt aan hygiëne en gastvrijheid; met ons haal je een schoonmaakbedrijf in huis met ‘gastvrijheid’ als tweede natuur. Omdat we weten hoe essentieel het voor de beleving van je gasten en bezoekers is dat ze het gevoel hebben welkom te zijn.

kitchen, work, restaurant-731351.jpg
rotterdam, skyline, port-1611943.jpg

Office

Ieder bedrijf heeft zijn eigen schoonmaakwensen. Als sectorspecialist weten we dat de schoonmaakbehoefte van onze klanten lang niet altijd het zelfde is. Trends en ontwikkelingen zorgen voor andere inzichten en nieuwe samenwerkingsvormen. De toenemende vraag om flexibiliteit vanuit coronatijd, duurzaamheid, gastbeleving en hybride werken zijn bijvoorbeeld actuele onderwerpen. Daarom begint schoonmaken bij ons  altijd met het inventariseren van jouw behoeften. Zo krijg je de schoonmaak die past bij jouw omgeving en processen.

Onderwijs

Onderwijsinstellingen vragen om een eigen aanpak. En ook al is onderwijs officieel één sector: jij als professional in het onderwijs weet dat er op elk niveau andere wensen en uitdagingen. Een aanpak op maat, per onderwijsniveau, is een must. Daarom zijn de specialisten van Bio Control Group enkel actief in de onderwijssector, met een aanpak op maat. We maken schoon in universiteiten, hogescholen, het middelbaar, voortgezet en primair onderwijs. Door te specialiseren, onderkennen we direct wat belangrijk is in de schoonmaak op jouw school of instelling. En dat onze verantwoordelijkheid verder gaat dan alleen goede schoonmaak.

classroom, chairs, tables-824120.jpg
market, food, fruit-3351062.jpg

Food & Industry

In geen enkele andere sector is de schoonmaak aan zoveel regels en richtlijnen gebonden als in de voedingsmiddelenindustrie. De kwaliteit van de hygiëne heeft rechtstreeks invloed op de kwaliteit en veiligheid van het eindproduct. Het kan niet anders of je besteedt daar als producent veel tijd en aandacht aan. Daarom is de dagelijkse en periodieke reiniging werk voor een specialist. Met specialisten die elke dag actief zijn voor uiteenlopende foodfabrikanten brengen we ook bij jou de schoonmaak op een hoger niveau.