NL

BE

En

NL

BE

En

Plaagdierpreventie voor Bedrijven

Wij hebben ervaring in de volgende sectoren

HORECA

Het is belangrijk dat uw gasten een fijne ervaring hebben in uw restaurant, café, lunchroom of cafetaria. U wordt door gasten beoordeeld op de kwaliteit van uw diensten en uw eten en drinken, maar ook op de hygiëne van uw horecaonderneming. Bio Control Group helpt u uw reputatie hoog te houden.

kitchen, work, restaurant-731351.jpg
rotterdam, skyline, port-1611943.jpg

VASTGOED

Huurders verwachten dat het pand dat zij huren in goede staat verkeerd, het is de plicht van de verhuurder om hier zorg toe te dragen. Ongedierte zoals knaagdieren vormt een reëel risico voor de bouwkundige staat en brandveiligheid van een pand. Wij ondersteunen u in het veilig maken van uw pand.

Logistiek

Magazijnen en distributiecentra vragen om 24/7 bewaking tegen plaagdierbesmettingen door de grote hoeveelheid (verse) producten die dagelijks de locatie in en uit gaan. Leer hoe u samen met ons ervoor kan zorgen dat ook uw locatie is beschermd.

building, construction, architecture-856444.jpg
market, food, fruit-3351062.jpg

Voedingsindustrie

De voedingsmiddelenindustrie dient aan een groot aantal regels en richtlijnen te voldoen. Heeft u organisatie te maken met AIB, BRC, Global GAP, IFS, M&S of TESCO, wij helpen u graag verder.

Detailhandel

 U wilt uw klanten goede producten en een aangename winkelervaring leveren zonder kans op schade aan hun gezondheid, daarom is het belangrijk om ervoor te zorgen dat uw winkel schoon en voedselveilig is. Bio Control Group is uw partner in het verwezenlijken van deze doelen.

cheese, refrigerator, processed-2725235.jpg

Integrated Pest management

IPM is een aanpak om dierplagen te voorkomen en te beheersen. Besmetting van plaagdieren voorkomen wij met een proactieve aanpak. De preventie van ongedierte staat bij IPM centraal. De basis van IPM is een duidelijke, adequate rapportering inzake geconstateerde gebreken, zowel op bouwkundig als op hygiënisch vlak, waarmee onregelmatigheden vroegtijdig worden gesignaleerd.

Periodieke inspecties tegen ongedierte
Een IPM aanpak kan alleen worden nageleefd wanneer er op periodieke basis inspecties bij uw bedrijf worden uitgevoerd. Onze servicemedewerkers voeren structurele controles uit binnen uw bedrijf. Zo wordt uw productieproces constant gecontroleerd op ongeregeldheden waardoor sporen van ongedierte vroegtijdig kunnen worden geconstateerd. Bevindingen worden adequaat bijgehouden in een online logboek met compleet overzicht van diensten, documentatie en bestrijdingsmaatregelen en -acties.

Een IPM-plan op maat: Geen bedrijf is hetzelfde en datzelfde geldt voor een IPM-plan. Wij passen het plan volledig aan op uw situatie en de werkwijze van uw bedrijf.

Neem contact op met uw plaagdierbestrijder

Afspraak aanvragen met onze adviseurs

Stel u vraag direct via onze chat

Neem contact op