Over ons

NL

BE

En

NL

BE

En

Over ons

Opgericht in 2018

Bio Control Group is in 2018 opgericht door vader Willem en zoon Jeroen Roggeveen. Het plaagdierbeheersingsbedrijf is de opvolger van OngedierteService, dat door Willem in 2003 werd opgericht. Nadat Willem jarenlang als zelfstandige had gewerkt, sloot  Jeroen zich anno 2010 aan bij OngedierteService. Het vaderzoonbedrijf groeide tot een succes met een veelzijdig aantal klanten in de horeca, opslag, levensmiddelen- en detailhandel.

Met de omdoping tot Bio Control Group werd een nieuw tijdperk ingeluid: Bio Control Group werd actief door heel Nederland met een focus op het duurzaam weren van plaagdieren. Zo kan er gezegd worden dat Bio Control Group Pest Control een jong bedrijf is met decennialange ervaring in de plaagdierbeheersingsbranche.

Missie

Het is onze missie om een veilige en hygiënische omgeving te creëren voor onze klanten doormiddel een doelgerichte en duurzame beheersing van plaagdieren. Wij denken als bedrijf in lange termijn oplossingen waarbij een zo klein mogelijke ecologische voetdruk wordt achtergelaten, dat betekent een vermindering in het gebruik van biocide en zoveel mogelijk structurele oplossingen. Bij elke actie die wij ondernemen is ons doel het vergroten van voedselveiligheid, het beschermen van mensen en zo het verbeteren van levens.

Visie

Om een voedselveiligheidsbedrijf te worden van wereldklasse, erkend om haar effectieve en duurzame oplossingen van hoge kwaliteit; een bedrijf dat niet alleen toonaangevend is op het gebied van plaagdierbeheersing maar ook als interne auditor en secure schoonmaakdienst voor haar klanten.

Afspraak aanvragen met onze adviseurs

Stel u vraag direct via onze chat

Neem contact op